Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

 

„Mire vágynak a nők?” Egy kérdés, amely már oly régóta gyötri a férfiakat, hogy már a világ elsőszámú tudósai is foglalkoznak vele, hollywoodi filmeket forgatnak róla, sőt a szociális médiában is gyakran felbukkanó téma :-) Miközben a válasz olyan egyszerű...

Szeretnék meglepni kedvesüket, édesanyjukat, nagyijukat, barátnőjüket, vagy a lánytestvérüket? Mi most eláruljuk Önnek, milyen ajándékkal fog biztos sikert aratni.

 

 

 

1. Kézitáska nélkül nem menne

Nincs mit tenni, egyszerűen szüksége van egy kézitáskára, nap mint nap, ideálisan minden nap másikra. Alapvető feltétel, hogy a kézitáska összhangban legyen a hölgy ruhájával. Na, de milyen színű ruhákat visel leggyakrabban a jobbik felünk? Ebben a kérdésben bizonytalan? A mi tanácsunk így hangzik: Egy fekete, piros vagy szürke színű minőségi kézitáska, mindenképpen telitalálat lesz. 

 

 

 

3. Minimalista stílusú karóra

Elegáns és időtlen, ez a jelenlegi trend a karórák divatja világában. Aki nem szereti a drágaköveket és a díszített, masszív darabokat, és sokkal inkább a szofisztikált dolgokat részesíti előnyben, az itt biztosan megtalálja azt a karórát, amely elnyeri a tetszését. És ha mindezt az északi precizitással egészítjük ki, akkor egy tökéletes, harmonikus kiegészítőt kapunk, amely minden nőből egy igazi úrhölgyet varázsol.

 

 

 

 

5. Minden nő titkos kívánsága

Minden nő titokban vágyik egy Calvin Klein fehérneműre. Kényelmes, mégis ellenállhatatlanul szexi. Egy ilyen darabot minden nő értékelni fog, aki imádja a sportos egyszerűséget és a stílusos megjelenést. A női alsónemű pedig nem csak a hölgyeknek, hanem Önnek is egy igazi ajándék… :-)

 

 

 

6. Hogy megmaradjon a pénze

Bizonyított tény, hogy a pénztárca vásárlásnál a piros szín a nyerő. De vajon miért van ez így? Ne keressen mögötte divat trendet. A piros pénztárcákról az a hír járja, hogy vonzzák magukhoz a pénzt. Úgy gondolja, hogy ez csak mendemonda? Egy próbát mindenképpen megér… és mellesleg, luxus hatást kelt :-)

 

 

 

7. Luxus dekoratív kozmetikai szett

Minden nő gyönyörű és mindegyik még szebbnek szeretné érezni magát. Egy dekoratív kozmetikai ajándékcsomag biztosan örömet okoz majd neki, sőt segít kihangsúlyozni a természetes szépségét, kiemelni az előnyös részeket és elrejteni az esetleges hiányosságokat. A választás előtt gondolja át, milyen színeket hord szívesen, hogy milyen színek állnak jól neki. Így biztosan a megfelelő terméket választja.