Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
 

Catrice fixáló spray-ben

Catrice dekoratív kozmetikumát a smink világméretű trendjei inspirálják. A dekoratív kozmetikai termékek széles választékát kínálja, mint például szemhéjárnyaló, szempillaspirál, rúzs, szájfény, smink, körömlakk és korrekció. Catrice kiváló minőségű és megfizethető dekoratív kozmetikumokat kínál minden nő számára.

 

Catrice dermatológiailag tesztelték, és nem tesztelték állatokon. Ez vonatkozik a termékekre, valamint a termeléshez használt összetevőkre.

Kiválasztott szűrők:
Catrice×
Fixáló spray-ben×

+-Szűrő eltávolítása

1 termék

Rendezés szerint:

Fel