Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Férfi boxeralsó  Quest 2.0 Print Boxer Fly Bl Dv Tr

Márka: SAXX Kód: mSX0009

további információk

Anyag: 77% nylon, 14% spandex, 9% poliészter

BOXERKY QUEST 2.0
A Boxers Quest 2.0 gyorsan száradó anyagból készül, szagtalanító technológiával, amely könnyen körte. Nem véletlen, hogy a National Geographic a Quest 2.0 rövidnadrágot "tökéletes utazási utazóknak" jelölte, és az ISPO "a legjobb alsó rétegnek" nevezte. Mindenre készen állnak, ezért helyezze őket az utazási szükségletek listájának első helyére.

Paraméterek

Alapszínek
kék
Anyag
poliészter - spandex - nylon
Minta
egyéb
Márka: SAXX

A forradalom bátor szó, különösen, ha fehérneművel társítjuk. Ismerje meg a kanadai SAXX márkát, amely 2006-ban forradalmat indított a férfi fehérnemű világában. Trent Kitsch alapítója Alaszkában horgászott, és a hideg óceánvizekben eltöltött hosszú órákban az volt a módja, hogy megvédje érzékeny részeit a semmiből. Ezért egyedülálló, tökéletesen illeszkedő boxereket fejlesztett ki, amelyek növelik a fenti osztály kényelmét - a szabadalmaztatott BallPark Pouch nevű megoldást. Ennek köszönhetően a férfiaknak érzékeny alkatrészeiket selymes hálóból készült, kényelmes, 3D-s zsebekben tárolják, amelyek megakadályozzák a combokkal való érintkezést és mindent a helyükön tartanak.

SAXX
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc