Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

KEDVEZMÉNY - Női rövid ruha Turquoise 18250/10

Márka: Smashed Lemon Kód: mSLEVA0538

további információk

Anyag: 95% poliészter, 5% viszkóz

A terméket hibás címke és hátsó könnyű szennyeződések miatt értékesítik (lásd a fotót).

Paraméterek

Alapszínek
türkiz
Szoknya hossza
rövid
Ujjhossz
ujjatlan
Anyag
poliészter - viszkóz
Minta
egyéb
Méret
XS
Márka: Smashed Lemon

A holland Smashed Lemon márka olyan nőkre összpontosít, akik nem oldják meg a divat határait, és stílusos ruhájukkal meghatározzák saját személyiségüket. A gyűjtemények alapja a változatos darabok, hosszúságok, színek, minták és nyomatok széles választéka, kabátok, kabátok, blúzok és nadrágok kíséretében. A formák és vágások célja egy nő szépségének kiemelése.

A márka célja az, hogy inspiráljon olyan nőket, akiknek forgalmas napi programjuk van, és reggelről estre szeretne nézni. A nyáron gyümölcsös és gyümölcsös illatú virágok tartoznak, és ez valószínűleg ihlette a Smashed Lemon tervezőket. Az eredmény lenyűgöző minták és nyomtatványok tökéletesen kombinálva egyszerű ruhák, szoknyák és blúzok darabjaival. Az egzotikus nyomatok állatvilág formájában is megjelennek - papagájok, surikatok, szitakötők, halak vagy pávák, mind teljes formában, vagy finom mintázatként. A gyűjtemények nem felejtenek el geometrikus mintákat vagy absztrakt nyomatokat.

A ruhákból sugárzó pozitív energia nemcsak minden nyári napra jó kiindulási pont, de évekig is továbbadhatja a töredékeket. Hagyja magát a Smashed Lemon márkájának inspirációjával, és válasszon a játékos darabokból.

Smashed Lemon
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc