Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Női kesztyűk PCNEW BUDDY BOW GLOVE Black

Márka: Pieces Kód: mIE0187

További információk

Anyag: 100% akril

Paraméterek

Alapszínek
fekete
Anyag
akril
Minta
egyéb
Márka: Pieces

Pieces

 

Pieces a divatkínálat és ékszer dán márkája a 2003-ban megjelenő legújabb trendek szerint. Alapja a minőség, a részletesség és a rendelkezésre állás .
Pieces közé tartozik a dán cég Bestseller, ami egy szuperhatalom és ruházati alatta még más márkák, mint ONLY, VERO MODA, ONLY & Sons, JACK & JONES.
A Bestseller 1975-ben alakult Dániában. Az alapítója, Troels Holch Povlsen eredetileg semmi köze a munkaköréhez. Nagybátyja segítségére volt kihívás neki, hogy lelkiismeretes volt és az új korszak kezdődött. Idővel egy kis élelmiszerüzlet nagykereskedővé vált, aki nagy potenciállal rendelkezik.

Pieces