Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Női szandál

Márka: BE NATURAL by Jana Kód: mBS0024
Ennek a darabnak a változatai (1):

További információk

Sole magassága: 1,5 cm
Növényi bőr: Az emblémával ellátott lábbelikre jellemző, hogy csak természetes növényi anyagokat alkalmaztak a bőrfeldolgozásban, így a belső bélés lélegző és tökéletesen nedvszívó.

Paraméterek

Alapszínek
szürke
Sarokmagasság
1,5 cm
Anyag
bőr
Minta
egyéb

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: BE NATURAL by Jana

BE NATURAL by Jana márkája elsősorban a mindannyiunk természetéről szól, ahol a " BE NATURAL " azt jelenti: "Legyen Ön és az orrod, amit jól érzünk." Minden bőrből (bőrből), mind a felsőkabátból készült cipőmodellek a bélés és az utolsó részletek, a csizmák és a cipők bélés készült természetes gyógynövények, bokák és csizmák készült antibakteriális textil bélés, ihlette a természet, a városi stílus és elegáns elegancia ihlette a márka, hogy eleganciát.

...több
BE NATURAL by Jana
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc