Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Ezüst karkötő gyöngyök és medálok számára HC-065

Márka: Infinity Love Kód: sIL0073
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

  • Stílusos karkötő az  Infinity Love márkától
  • ezüstből készült
  • az Infinity Love gyöngyöket és medálokat fűzhet rá
  • szív alakú zárószerkezet
  • hozzon létre sajátos egyedi ékszereket.

spotlámpák

Javasoljuk, hogy nagyobb méretű karkötőt válasszon, mint a csukló kerülete.  A korall illetve medál feltűzését követően a karkötő rövidebbé válhat. Azaz amennyiben a csuklójának körterülete 17 cm, akkor egy 19 cm-es hosszúságú karkötő vásárlását javasoljuk. 

megjegyzés

Az Infinity Love Jewelry kompatibilis a Pandora termékekkel.

Paraméterek

Anyag
ezüst 925/1000
Felületkezelés
ródiomozott, fény
Szín
ezüst
Márka: Infinity Love

Ezüst ékszergyűjtemény Infinity Love
Keres egy ékszert, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen megmutassa a stílusát, vagy saját ékszereket szeretne létrehozni? Akkor szeretni fogod az INFINITY LOVE-t.
Az INFINITY LOVE egy tervező ékszerek, különösen karkötők és medálok gyűjteménye. Ezek pontosan feldolgozott modellek, amelyek a legújabb divat trendeket követik. A minőség garantálása a ródiummal bevont 925/1000 tisztaságú ezüst használata. Az INFINITY LOVE ezüst ékszergyűjtemény minden nő számára vonzó, vonzó design és minőségi kivitelben.

Infinity Love
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc