Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Gyöngyből készült karkötő 09852.01.2.021.010.1

Márka: Majorica Kód: sMA0003

Leírás

  • Luxus karkötő márka Majorica,
  • 0,6 cm átmérőjű gyöngyből áll,
  • a jellegzetes rögzítőhorog alakú rögzítés minőségi ezüstből készül,
  • Fogadjon egy ékszerre, amely káprázatos hölgyré változtat.

Paraméterek

Anyag
gyöngyház, ezüst 925/1000
Felületkezelés
ródiomozott, fény
Szín
ezüst, gyöngyös
Hossza
19 cm
Szélesség
0,6 cm
Súly hozzávetőleges
10 g
Ékszer zárak
karabiner
Márka: Majorica

A luxus, a minőség, a modernitás és a hagyomány 1890 óta meghatározza a márka filozófiáját. A mediterrán ihletésű tervezés révén az ékszereket felismerik és csodálják.

A gyöngy előállításához polimerizációs eljárást alkalmaznak. Először egy fehér, átlátszatlan üvegből, kristályból vagy kagylóból készült kicsi műmagot helyezünk egy speciális szőnyegre. Ezt a magot ezután bemerítik a gyöngyházba, eltávolítják, szárítják és 40-szer újra merítik. Ezen műveletek mindegyikénél a gyöngyöt egy másik rendkívül vékony réteg borítja, amelyet egy gázégő melegít, így nagy ellenállást ér el.

Végül a gyöngy polírozva és speciális lakkkal bevonva biztosítja annak magas színvonalát. A felület sima, keményebb és robusztusabb felülettel rendelkezik, mint a természetes gyöngyök. Ezért a Majorica gyöngyök tartósabbak, mint a természetes gyöngyök.

Majorica
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc