Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ezüst gyöngyös karkötő Labradorite Shield RR-6S005-S

Márka: Rebel&Rose Kód: sRR0032
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

  • A Rebel & Rose férfi karkötővé válása
  • készült labradorit gyöngyökből
  • Gyöngy átmérő: 0,6 cm
  • rugalmas kialakításának köszönhetően könnyen elhelyezhető,
  • a márka neve nem hiányzik az ezüst díszítésből
  • A karkötőt egyedül vagy más gyöngyös karkötővel, Rebel & Rose-mal lehet viselni
  • A tökéletes karkötő az időtlen tartozékok szerelmeseinek.

további információk

A labradorit fontossága: misztikus és védőkő, fényt hoz az élethez, ezoterikus tudás sarokköve, titokzatos misztériumokat indít, elősegíti az intuíció kialakulását, új ötleteket hoz létre, megszünteti a negatív energiát, elnyomja a félelmet, a bizonytalanságot, a múlt életéből fakadó félelmeket, bizonytalanságokat, a régi életekből származó régi csalódások maradványait magát, megnyugtatja a túl sok aktív elmét, lebontja az illúziókat és behatol a gondolat gyökereibe, erőt és kitartást hoz, az átalakulás sarokköve és segít a nagy változások idején.

Gyógyítás Használat: megfázás, reuma, hormon egyensúly szabályozására, stressz megszüntetésére, a vérnyomás csökkentésére, az egyensúlyhiány okainak kiküszöbölésére és kezelésére.

Paraméterek

Anyag
kő, ezüst 925/1000
Felszerelés
Felületkezelés
fény
Szín
fekete, szürke, ezüst

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc