Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ezüst gyöngyös karkötő Lapis Lazuli RR-6S002-S

Márka: Rebel&Rose Kód: sRR0030
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

  • Lázadó és Rose férfi karkötővé válás
  • lapis lazuli gyöngyökből készült
  • Gyöngy átmérő: 0,6 cm
  • rugalmas kialakításának köszönhetően könnyen elhelyezhető,
  • a márka neve nem hiányzik az ezüst díszítésből
  • A karkötőt egyedül vagy más gyöngyös karkötővel, Rebel & Rose-mal lehet viselni
  • A tökéletes karkötő az időtlen tartozékok szerelmeseinek.

további információk

Tulajdonságok lapis lazuli: nyugodt, ellenáll a depressziónak, gyorsan megszünteti a stresszt, növeli a bátorságot, növeli a mentális tudatot. Ez együttérzést, őszinteséget és őszinteséget hoz. Eltávolítja a kommunikációs problémákat, megtanítja másokat hallgatni. Elősegíti a kreativitást, fokozza az ötleteket és egyértelmű perspektívát hoz. Megerősíti a kapcsolatokat, megszünteti a kegyetlenséget és a megfosztást.

Terápiás alkalmazás: csökkenti a láz, elnyomja a fejfájást, segít a méregtelenítésben. Megerősíti az immunrendszert, segít a légzőszervi betegségekben, befolyásolja a pajzsmirigyet és a hangszálakat, erősíti a látást, csökkenti a vérnyomást, tisztítja a vért, hatékony az álmatlanságban.

Paraméterek

Anyag
kő, ezüst 925/1000
Felszerelés
Felületkezelés
fény
Szín
kék, ezüst

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc