Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Midnight Blue Bead nyaklánc RR-NL014-S-70

Márka: Rebel&Rose Kód: sRR0034

Leírás

  • Legyél egy lázadó és rózsa férfi nyaklánc
  • gyöngyös gyöngyökből készült
  • Gyöngy átmérő: 0,6 cm
  • nyaklánc hossza: 70 cm
  • a márka neve nem hiányzik az ezüst díszítésből
  • Lehet egyedül viselni, vagy más Rebel & Rose nyakláncokkal rétegezni
  • tökéletes nyaklánc az időtlen tartozékok minden kedvelőjének.

további információk

A szálalit fogalma: a logikát az intuícióval ötvözi, elmélyíti a meditációt és az életed aktuális állapotának megértését, fejleszti és megnyugtatja az elmét, elnyomja a mentális zavart, lehetővé teszi új információk fogadását, bátorságot, a koncentráció és a képzelet mélyítését, a konfliktusok elleni védelmet. A csapatmunka harmóniát, szolidaritást és egy közös céltudatosságot eredményez. Megmutatja a félelmek, a fóbiák, a bűntudat és a kötelezõ viselkedés okait, növeli az önbecsülést.

Gyógyító használata: Segít a stressz, a negatív érzelmek és a félelem okozta gyógyítási problémák, erősíti az idegrendszert. Tisztítja a nyirokrendszert és az egyes szerveket, megtartja az anyagcserét egyensúlyban, erősíti az immunrendszert. Csökkenti a láz, a vérnyomás és kedvező hatással van a hangszálakra, a nyakra és a gégére.

Paraméterek

Anyag
sodalit, ezüst 925/1000
Felületkezelés
fény
Szín
fekete, ezüst, kék
Hossza
70 cm

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc