Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Medálok fülbevalókhoz Happy Ears SHE001

Márka: S`Agapõ Kód: sSA0634

Leírás

  • Stílusos ékszer márka S`Agapõ,
  • a végtelenség (szerelem) szimbólum formájában,
  • medálokként szolgálnak az egyszerű kör alakú fülbevalók megújításához,
  • adj hozzá új hangulatot a régi fülbevalóidhoz.

Paraméterek

Anyag
sebészeti acél
Felületkezelés
fény
Szín
világos, acélozott

Produkt je také v sekcích

Márka: S`Agapõ

S´Agapõ - Ékszer Love

Az olaszokat forrófejű emberek szeretnek mindent, ami szép és egyedi temperamentum illeszteni divat, parfüm és ékszereket. A bizonyítás egy ékszer márka S´Agapõ családnak Bros MANIFATTURE Group, mely született 2009-ben ékszer S´Agapõ gyártott rozsdamentes acél és arany, és gyakran díszített csillogó kristályok. Szokatlan kialakítás közül kiemelkedik az összes többi márka. Ékszer S´Agapõ nem lehet figyelmen kívül hagyni.

S´Agapõ - Fókuszban a fiatalok

A cél a márka, hogy fiatal ügyfelei, és a kifinomult jellegét és eredeti alakjukat. Elsősorban az alkotó lelkek, akik élnek a divat és stílus. S´Agapõ is hangsúlyozza, az ideális kombinációja a design és extra kedvező áron úgy, hogy engedhették meg maguknak, különösen a fiatalabb generáció. S´Agapõ játszani a biztonságos és használja a kedvenc állati és növényi motívumok. Lásd magad, meg a nyakláncot S´Agapo .

Hírek 2015

S´Agapõ kétségtelenül az egyik könnyű-to-wear divat kiegészítőket és a világ róluk hallani. Olaszországban ékszerek S´Agapõ ismert rendkívül kreatív kampányokat prominens olasz személyiségek, modellek és modellek. A nagy debütált tapasztalt márka 2015 januárjában ötvös valós VicenzaOro ahol szó izzott.

S´Agapo "Gioielli per amore".

S`Agapõ
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc