Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Lenyűgöző ezüst gyűrű cirkóniákkal SC306

Márka: Silver Cat Kód: sSC0293
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

  • Divatos ezüst gyűrű a Silver Cat,
  • kiváló minőségű ezüstből, 925/1000,
  • ródiummal bevont felület - csökkenti az allergiás reakciók előfordulását, az ékszer fekete és megtartja a fényét,
  • kék macska szemmel és tiszta cirkónnal felszerelve,
  • gyűrű szélessége : 0,4 cm,
  • fejezze be a tökéletes és egyedi megjelenést.

Paraméterek

Anyag
cirkon, macskaszem, ezüst 925/1000
Felszerelés
macskaszem, cirkon
Felületkezelés
ródiomozott, fény
Szín
világos, kék, ezüst
Szélesség
0,4 cm
Súly hozzávetőleges
2,96 g
Márka: Silver Cat

A gyűjtemény tagjai tapasztalt tervezők odafigyelnek a részletekre és tiszteletben az ügyfél számára. Ékszer tükrözi a kortárs design, és a hagyományos motívumokkal.
A minőségi feldolgozása a legszigorúbb kritériumoknak. Minden egyes darab van kitéve nagyon szigorú ellenőrzés, hogy megfeleljen a követelményeknek, a kényelmes illeszkedést.
Persze ott van a végső beállítások rhodiováním ékszerek díszítik cirkónia, édesvízi gyöngy és színárnyalatok használt e-mail.
Az árszínvonal a gyűjtemény nyitott a nők és lányok, akik büszkék a megjelenése, a divatot, és képesek összeegyeztetni ruhák, cipők, táskák, órák és természetesen számukra a megfelelő kiválasztása ékszer.
Silver Cat elsősorban kínál átfogó fülbevalók, medálok és gyűrűk, hogy a megfelelően erősítik egy ruhát ülésen egy barátja meglátogatta fél vagy józan pillantást a ruha, ha foglalkozik az ügyfelekkel. Egyedi ajánlás: körültekintően válassza ki és mindig tele van kit, hogy a megjelenés tökéletes. Legyen egy macska! Légy Silver Cat .

Silver Cat