Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

COVID - 19 aktuális információk és gyakran feltett kérdések
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Női hosszú lánc 116 cm L1S116

Márka: MUMMY BELL Kód: sTE0038

Leírás

  • Női hosszú lánc anyasági jingle csengő,
  • lánc hossza: 116 cm,
  • a hangsúly minden részletre kerül,
  • alkalmas a bolusok közvetlen a hason történő viselésére,
  • gyönyörű kiegészítő nem csak a terhes nők számára,
  • ideális napi viselethez vagy társasági élethez.

Paraméterek

Anyag
átlagos fém
Felületkezelés
fény
Szín
ezüst
Hossza
116 cm
Ékszer zárak
karabiner

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: MUMMY BELL

Těhotenská rolnička (vagy mexikói) származik Mexikóban, ahol évszázadokon át díszíti a terhes nőket. Ezeket az ékszereket terhes anyák viselik a pocakjukon, és járás közben puha, nyugtató és harmonizáló hangokat bocsát ki, amelyeket a baba a 20. hét óta látott. Tehát még a terhesség alatt még jobban támogathatja az édesanyja és a baba közötti szép és varázslatos kapcsolatot.

Amikor egy baba megszületik, egy babakocsiba, egy kiságyba, vagy ékszerként viselték. A baba játszhat a csengővel, és emlékezteti magát a csodálatos és nyugtató csengésre, amit már tud a hasából.

MUMMY BELL
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc