Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Adidas
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Férfiaknak Adidas

A német márka ADIDAS gyökerei Németországban, melyet Adolf Dassler alapított 1948-ban. A márka nevét úgy választották ki, hogy becenevét ADI-vel egyesítették a DAS vezetéknevének rövidítésével. Elsődleges érdeklődés a cipők gyártása volt , amelyet Adolf testvérével kezdett. Együtt létrehozták a Dassler Schuhfabrik Gebrüder márkát, és 200 000 pár cipőt adtak el világméretű háborúnak. Azonban 1948-ban felbomlottak a testvérek , megalakult az Adidas, és Adolf megalapította a PUMA márkát.

 

Az ADIDAS portfóliója rendkívül széles, sportcipők és egyéb igények adódtak a sport cipőkhöz . A márkanevű kiegészítők közé tartozik a hátizsák , táska vagy kézitáska. Szintén fontos a szabadidő ruházat , órák , parfümök vagy testápoló kozmetika gyűjteménye.

Kiválasztott szűrők:
Adidas×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

49 termék

Rendezés szerint:

Fel