Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Nyári kiárusítás akár -80 %. A pénztárcától a parfümig.
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Férfiaknak

Márka
+ -

Cordell
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Szín
+ -

Ékszer zárak
+ -

Törlés

Férfiaknak Cordell

Cordell egy cég részt vesz a gyártás ékszer, ami nem csak vizuálisan nagyon érdekes, de ezenkívül is van gyakorlati alkalmazások.

 

Mark Cordell büszkélkedhet karkötők és medálok, a legfinomabb anyagokból. Ejtőernyő zsinór nem „dolgozik” eszköz ejtőernyősök, de ez egy rendkívül magas minőségű anyagok gazdag felhasználási lehetőségét. Ezért a cég úgy döntött, ezeket a termékeket könnyebben elérhető, hogy a hétköznapi életben mindannyiunknak.

Ékszer Cordell munkát találni a szakmában, külső, airsoft és hasonló tevékenységek, illetve el tudja látni „csak” dekoráció és jó érzés.

Kiválasztott szűrők:
Cordell×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

29 termék

Rendezés szerint:

Fel