Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Invicta
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Szíj színe
+ -

Számlap színe
+ -

Típus
+ -

Tok alakja
+ -

Szíj szélessége
+ -

Felszerelés
+ -

Funkciók
+ -

Törlés

Férfiaknak Invicta

Márka Invicta van a piacon watchmaking híres nevét. Alapítója Raphael Picard tette első órák vissza 1837-ben A 2. világháború, ő nagy népszerűségre tett szert az amerikai katonák körében, akik elmenekültek a német fogolytáborba egész Svájcban. Nagyon népszerű a klasszikus karóra excentrikus használt és manuális és automatikus felhúzást. A gyűjtemény természetesen nem kronográfokra tachometrikus skálán.
Most Invicta specializálódott gyártó masszív szép órák, amelyek jellemzőek az új megjelenés, érkező háborús modellek. A minőség és a pontosság, akkor néz Invicta lehetne jellemezni. Ezek az órák szükségük van szeretetre és Arnold Schwanzeneger, Karel Abraham, Tomas Garam, David Vršecký vagy Avril Lavigne.

Kiválasztott szűrők:
Invicta×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

49 termék

Rendezés szerint:

Fel