Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Nyári kiárusítás akár -80 %. A pénztárcától a parfümig.
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Férfiaknak

Márka
+ -

JVD
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Férfiaknak JVD

A JVD márka (Jasněna Vláhová Design) 1994-ben alakult Nové Město nad Metujíban. A JVD az órák teljes skáláját kínálja, kiemelve a feldolgozás minőségét és az eredeti dizájnt.

A legismertebbek közé tartozik a JVD Kids, ahol igazán érdekel a design. A cél az, hogy a gyerekek szórakoztató módon szórakozzanak, és az órát olvashatóvá tegyék.
A másik gyöngy minden bizonnyal a JVD Seaplane termékcsalád, amely rendkívül tartós figyelemmel kíséri, hogy semmi sem sérül meg.
Érdemes megemlíteni a JVD Architect sorozatát is . A JVD kiterjedt faliórák és riasztók gyűjteménye is. 2012-ben létrehozták a francia vidék által szabadon inspirált órák és ébresztőórák sorozatát, a kakas jellegzetes vázlata és a JVD À La Campagne megnevezése .

A JVD márka folyamatosan növekszik, és számos polcon és a Cseh Köztársaságon kívül is megtalálható.

Kiválasztott szűrők:
JVD×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

65 termék

Rendezés szerint:

Fel