Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Lavera
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Férfiaknak Lavera

A LAVERA tiszta, természetes BIO kozmetikumok . Lavera t 1987-ben alapították családi vállalkozásként egy kis farmban, Hannover közelében, hogy valódi természetes kozmetikumok álljanak elő. Ma már több mint száz alkalmazottja van, és a világ négy vezető kozmetikai gyártója . A LAVERA alapítója, Thomas Haase, aki maga is kifejlesztette az összes képletet, gyermekkora óta neurodermitist szenved, és minden LAVERA kozmetika hagyományosan az érzékeny bőrre koncentrál.

A LAVERA a természetes kozmetikumok teljes választékát kínálja ökológiai minőségben, beleértve az arcot, a testet, a hajat, a fogakat, a napvédelmet, valamint az érzékeny bőrre kiváló minőségű dekoratív kozmetikákat . A LAVERA garancia: a növényi nyersanyagok szabályozott ökológiai gazdálkodásból származnak, és a BDIH szigorú biológiai művelési és NaTrue tanúsítási irányelveinek megfelelően tanúsítottak. A LAVERA termékeket állatokon nem tesztelték.

A híres személyiségek közül a LAVERA kozmetikumok használják Alice Bendová, aki dicsérte a BIO Wild Rose kézkrémét, az én korom védő szemkrémjét és a fiatalító napkrémet ugyanazon sorozatból. Különösen nagyra értékelte a dekoratív kozmetikumokból származó természetes szem ceruzákat.

Kiválasztott szűrők:
Lavera×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

27 termék

Rendezés szerint:

Fel