Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Scholl
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Férfiaknak Scholl

A márka kezdete 1899-ben kezdődött, amikor az alapító William Mathias Scholl Chicagóba költözött egy kis cipőboltban. Ezután beiratkozott az orvostudományba, hogy többet megtudjon az emberi testről. Leginkább a lábai anatómiájára és fiziológiájára volt kíváncsi. 1904-ben szabadalmaztatta találmányát - egy padot, amely be volt helyezve a csizmákba, hogy megerősítse és támogassa a lábvédőt. 1907-ben alapította meg a Scholl Manufacturing Co.-t Inc. William Scholl elhagyta társaságát egy egész életen át tartó küldetés: "Hogyan lehetne javítani az emberek kényelmét, egészségét és jólétét a lábuk gondozása révén?"

Scholl missziója az emberek egészségének, kényelmének és általános jólétének javítása a lábuk gondozása révén.

Scholl történelme ugyanolyan szenvedéllyel és filozófiával folytatódik, mint az alapító ideje - küldetésünk, hogy javítsuk az emberek egészségét, kényelmét és általános jólétét a lábuk gondozása révén. - További információk: http://www.scholl.cz/home/proc-scholl/100-let-zkusenosti/#sthash.6NvkJUw0.dpuf
William Mathias Scholl
William Mathias Scholl
William Mathias Scholl
Kiválasztott szűrők:
Scholl×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

20 termék

Rendezés szerint:

Fel