Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Skagen
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Férfiaknak Skagen

Brand Skagen 1989-ben alakult és a kezdetektől fogva, szabályozza az ötlet, hogy a minőség és a tökéletesen kifinomult órák nem kell drága. Név márka Skagen venni a halászati falu feküdt a helyén konfliktus Balti- és az Északi-tengeren.
Órák Skagen jellemző az ultra vékony burkolat és időtálló design. Kollekció Skagen egyedülálló órák és Skagen ékszer „href =” http://www.sperky.cz/skagen/ „target =” _ blank „> ékszerek női és férfi is.

Kiválasztott szűrők:
Skagen×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

6 termék

Rendezés szerint:

Fel