Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Férfiaknak

Márka
+ -

Swarovski
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Férfiaknak Swarovski


Swarovski

Swarovski egy igazi fogalom ékszereket. Ezeket a kivételes ékszerek és kiegészítők, amelyek díszített eredeti kristályos Swarovski . Ezek a kristályok lehet ismerni, köszönhetően a nagy fényességet és nagyon szép és ízléses design. Ez az egyik legismertebb márkák jelennek meg a világpiacon. Swarovski , ez egy szimbólum a luxus, a szépség és a luxus mindenki számára.

Swarovski egy világszínvonalú márka, ez nem meglepő, hogy úgy dönt, az ismerős arcokat, bemutatni neki gyűjtemény. Face márkájú volt Miranda Kerr például, vagy a szépség, Dél-Afrika és az egyik kis angyalok Victoria Secret Candice Swanepoel. Candice többek között pózolt sisak kirakott kristály Swarovski igazán szép kilátás.

Mark igyekszik felhívni magára a figyelmet, hogy érdekes termékeket. Például 2004-ben az osztrák cég hozza egy óriási kristály, melynek átmérője 2,7 mA súlya 250 font. Később készített egy hatalmas csillár, amely arra szolgál, mint a díszítés, a legendás film „The Phantom of the Opera”. Ausztriában, akkor is látogasson el egy múzeum szentelt Daniel Swarovski .

Kiválasztott szűrők:
Swarovski×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

1 termék

Rendezés szerint:

Fel

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc