Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Férfiaknak

Márka
+ -

Triwa
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Férfiaknak Triwa

TRIWA svéd vállalat, 2007-ben alapított, egy fiatal és független cég, amely középpontjában a termelés az órák és egyéb divatos kiegészítők. Filozófia TRIWA akinek órák és kiegészítők született a kreatív stúdió Stockholmban is: „Azt javasoljuk, csak amit viselt magunkat.”

 

Watch márka TRIWA által létrehozott modern svéd design és a klasszikus design és a híresek nagy kifinomultság. Némely kollekciót jellemzi látványos skandináv részleteket, mások úgy tervezték, mint sport - búvárkodás vagy a levegő, de mindig a részletekben, és keverednek egyensúlyt sport stílus és finom elegancia. A hangsúly a színes részlettel, és kombinációja a klasszikus és modern elemeket. Mark TRIWA az az idő maga - mindig fejlődik, és soha ne álljon a helyszínen.


Kreatív stúdió Stockholmban

25 lelkes emberek, akik osztoznak egy közös cél -, hogy tervezzen egy órát, hogy meg akarják viselni magukat.
Minden ihlette Stockholm és születik együtt a divat, a kultúra, az építészet és a zene, ami körülveszi ezt a stúdióban.

TRIWA egy mozaikszó a mondatot: „átalakítása Ipari órák” (átalakítás hodinkového ipar)

Kiválasztott szűrők:
Triwa×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

12 termék

Rendezés szerint:

Fel