Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Azon töröd a fejed, hogy milyen ajándékkal lepd meg kedvesed a fa alatt? Pedig olyan egyszerű ajándékot választani egy nőnek... Vess ihletet a legnépszerűbb darabok választékából, amelyek garantáltan mosolyt varázsolnak az arcára karácsony estéjén.

Otthoni szalon

Biztosan nem kell mondanunk, hogy a nők szeretik kényeztetni magukat, és csak a szép dolgokat szeretik. Ajándékozz egy új kozmetikai szerkentyűt, amely lehetővé teszi számára a megérdemelt pillanat élvezetét.

Elegáns, mégis okos

Szereti az összes sporttevékenységének áttekintés alatt tartani, ugyanakkor a dizájn van az első helyen nála? Már nem kell kompromisszumokat kötnie. Az első pillantásra klasszikusnak tűnő stílusos sportórák minden outfit tökéletes kiegészítőjévé válnak.

A csillogó kincsekhez

Minden ékszergyűjtő értékelni fogja azt a helyet, ahol még a legkisebb arany darabok és ékszerek is biztonságban lesznek tárolva. Fogadj az ékszerdobozra, és teljesítsd gyermekkori álmát. És, hogy az öröm megduplázódjon, elrejthetsz benne egy új ékszert. :-)

Illatos esszenciákkal teli készlet

Soha nem léphetsz félre a kedvenc parfümjével. Ha pedig valóban meg akarod lepni, akkor válassz egy igazán luxus illatot, amelyre már régóta vágyik, de magának csak úgy nem vásárolná meg.

Hogy ne guruljon szerteszét a pénze

Ez egy olyan kiegészítő, amelyet mindennap használunk, de újat ritkán vásárlunk. Tehát a pénztárca nagyszerű lehetőség egy karácsonyi ajándékra. A kedvenc vörös, vagy valami feltűnő színt választasz?

Hogy ne fázzon

Jó ideig eltart még, amíg újra tavasz lesz. Ezért ajándékozz neki egy új kiegészítőt, amely felmelegíti. Biztosan értékelni fogja a hideg időjárásban munkába menet a meleg sapkát és kesztyűt. :-)

Karkötő egy történettel

Lepd meg egy karkötővel, amelyet fantáziája szerint állíthat össze, és így egy olyan egyedi ékszert készíthet, amely senki másnak nincs. Ha pedig egy medállal együtt ajándékozod, akkor egy gyönyörű emlék marad meg benne erről a kivételes pillanatról.

A hosszú téli estékre

Az otthoni igazi nyugodt légkört és meleget az illatgyertya gyengéden lobogó lángja teszi teljessé. Neki köszönhetően minden nap érezheted a karácsony illatát… Bár a gyertyák kissé szükségtelennek tűnhetnek, hidd el, hogy örömet szerzel velük. Garantáljuk az örömöt a fa alatt. :-)

Közeleg a karácsony, és még mindig nem tudod, hogy mivel lepjed meg kedvesed? Bár úgy tűnhet, hogy a férfiak nem foglalkoznak annyira azzal, hogy mit csomagolnak ki a fa alatt, de ez nem így van. Olyan ajándék tippeket készítettünk el a számodra, amelyekkel garantáltan örömet okozhatsz.

Illatok, amelyek kihangsúlyozzák a báját

Lepd meg a kedvenc parfümjével, vagy akár egy egész parfüm készletettel. Ha nem tudod, melyik a kedvenc illata, akkor próbálj választani a személyisége szerint. A megfelelő illat egész nap emlékeztetni fog tégedet kedvesedre. :-)

A puha ajándékok sem hiányozhatnak

Lehet, hogy gyerekkorában az ilyen ajándékok nem okoztak örömet neki, de most hasznosak lesznek. Egy márkás boxeralsó szett, vagy vicces zokni jól fog jönni egész évben. :-)

Az apró részletek fontosak

Egy elegáns úriember a párod? Akkor válassz mandzsettagombokat, amelyekből sosem elég. A dress code szabályt a kis fényes gombok hangsúlyozzák ki, amelyek feltűnés nélkül kikandikálnak az ujjak alól.

Sportkedvelőknek

Szeret futni, kilométereket sétálni, akár egészen a hegycsúcsra vagy az edzés híve? A sportkarkötők egyszerűen kötelező darabok, amelyek nem hiányozhatnak a csuklójáról. Nemcsak a sport szerelmesei fogják értékelni, hanem azok a férfiak is, akik szeretik tevékenységük áttekintés alatt tartani.

Otthoni barbershop

A barber kozmetikumokat nemcsak úriemberek és hipszterek használják. Nemcsak az arcbőrt, hanem a szakállt is kényezteti, így az öröm megduplázódik. :-) A legjobb alapanyagoknak köszönhetőn puha és gyönyörűen sima szakáll lesz az eredmény.

A kincsei számára

A zsebekben csörgő pénz, vagy az ötszázas véletlen kimosása már a múlté lesz. Csak annyit kell tenned, hogy vásárolsz neki egy új pénztárcát. Tippünk: A fa alatt várakozó bőrből készült kiegészítő örömet szerez neki, amely sokáig elválaszthatatlan partnere lesz.

Hasznos segédeszközök

A haj, szakáll és a köröm ápolása alapjában fontos dolog számára, egy új segédeszközzel mindez gyorsabban fog menni, így több ideje lesz a közös élményekre és a mesés, együtt töltött pillanatokra. ;-)

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc