Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A kevesebb többet jelent?

Az indián nyár szinte mindenkit a különböző minták és a kifejező darabok kombinálására sarkal. Hogy ehhez nincs elég bátorságod? Íme néhány tipp, amelyekkel nem tudsz mellé nyúlni.

Kerüld az azonos, vagy a hasonló minták kombinációját.​​​​​​

Biztosan van egy gyönyörű virágos ruhád és még szebb virágos kézitáskád, de ennyi virág egyszerre csak a virágzó réten mutat jól. Az állati minták rendben vannak, de úgy, mint az állatvilágban a leopárd és a kígyó nem illik össze. Hasonlóképpen van ez a pöttyökkel és a csíkokkal is. Egy kis érzékkel természetesen a pöttyök és a csíkok egymással is kombinálhatók, az azonos színeket azonban inkább tegyük félre egy másik alkalomra. Röviden: a pöttyök és a csíkok önmagukban is érdekesek, és sokkal jobban érvényesülnek, ha egyszínű darabokkal kombinálod őket.

 

A különböző színek kombinációja

 

Ne vedd félvállról a színek harmonizálását sem. Most biztosan sok színkombináció eszedbe jut, mint például a zöld és a kék, vagy a barna és a lila... Szerencsére már régen lecsengtek azok az idők, amikor csak egyetlen kék árnyalatú szövet volt kapható az üzletekben. A megfelelő szín kiválasztásánál azonban figyelembe kellene venni a haj színét, vagy a bőr tónusát is. Bízz az ösztöneidben ;-)

 

 

Időtlen darabok, semleges színek

 

Ha nem hagyod magad elcsábítani a szezonális trendekkel, akkor nyert ügyed van. Kiváló minőségű, alapszínekben pompázó motoros bőrdzseki, szoknyák, nadrágok, farmerek és egyszerű pólók egyetlen ruhatárból sem hiányozhatnak. Ezek a ruhadarabok könnyen kombinálhatók divatos darabokkal, mint például nyáron a trópusi virágminták, ősszel pedig a kockás minta. Ezzel tökéletes alapot alakíthatsz ki a ruhatárodban, amelyet mindig az aktuális évszakhoz megfelelő darabokkal egészíthetsz ki.

 

Ékszerek és kiegészítők​​​​​​​

 

Az indián nyár szinte megköveteli a meleg tónusú ékszerek választását, ilyenek például a vörösesbarna, vagy a vörösarany. Ezek a színek minden bizonnyal melegséggel töltik el lelkünket. És ha már a lélek dolgait firtatjuk, szimbolikus ékszerekkel semmit sem fogsz elrontani. Észrevetted már, hogy az élénk színű fejpántok és sálak feldobbak minden frizurát? Pontosan ezek az apróságok varázsolják tökéletessé a megjelenésed.

A legkapósabb aktuális trendek

 

 

 

Ha nem félsz a mintáktól, akkor vágj bele. Bizonyosságot nyert, hogy a csíkos póló és a szoknya vagy a finom mintás nadrág nagyszerű kombináció. Nincs ez másképp az apró pöttyös mintás blúz és a leopárdmintás szoknya esetében sem. És még száááámtalan egyéb kombináció létezik. Hogy nem tudod elképzelni? Egyszerűen próbáld ki, meglátod, nyomban megtetszik ;-)

 

A különböző ruhaösszeállítások képzeletbeli megkoronázása a megfelelő illat és smink kiválasztása. Az indián nyár időszaka lehetővé teszi, hogy visszatérj a kedvenc fűszeres parfümödhöz és jellegzetes élénk ajakrúzsodhoz. A kezeidnek is biztosítsd a megfelelő kényeztetést, az ápolt gyönyörűen kilakkozott körmök elengedhetetlen kiegészítői a tökéletes megjelenésnek.

A mai inspiráció elnyerte a tetszésed? Oszd meg a barátaiddal is.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc