Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

A köröm festése hosszadalmasnak tűnik és nincs időd manikűrösre? Ez esetben érdekelhet a KISS műkörmei. Küldetésük, hogy mindenkinek legyen otthon egy kozmetikai szalonja. A KISS minőségi kozmetikai termékei időt, energiát és pénzt spórolnak meg, az eredmény pedig megéri.

 

 

A hosszadalmas körömfestésnek, majd a várakozásnak, amíg az megszárad, most végleg búcsút mondhatsz. Manikűröd most már csak azon fog múlni, hogy milyen gyorsan ragasztod fel.

 

A műkörmök előnye, hogy többször használhatóak. A KISS portfóliójában több széria számtalan mennyiségű design-ja közül válogathatsz:

Salon Acrylic French & Nude NailsFrancia manikűr vagy nude körmök szempillantás alatt. A Salon Acrylic French műkörmöket az akrillinfúziós technológiával készítik. Ugyanolyan minőségűek, mint amit a professzionális manikűrösök készítenek, de ellenben azokkal vékonyabbak és tökéletesen sima felületűek. Ezen széria körmeit magában is hordhatod, vagy kedvenc körömlakkoddal kombinálva.

 

Gel Fantasy – Már a névből kitűnik, hogy olyan gél körmökről van szó, amelyektől elbűvölő ragyogást, a legsimább felületet vagy a különböző színkivitelt várhatsz. A vékony ragasztóréteget vidd fel a körmödre és a műköröm hegyére, nyomd össze a kettőt, tarts úgy, kb. 5 másodpercig és kész.

 

Salon Naturals – Ezen széria körmei azokhoz a professzionális akril körmökhöz hasonlóak, amelyek a körömstúdiókból ismertek. Pont ennek köszönhetően mehetnek biztosra a szakmában dolgozó profik is. Ugyanis tovább tart és könnyebben újra cserélhető. A Salon Naturals mindegyik szériájában ragasztót is találsz. Használhatóak körömfestésre, és igényeid szerinti alakba nyírhatók.

imPRESS –A tökéletes manikűr egyszerűen és gyorsan, ragasztás nélkül is. az imPRESS körmök a szabadalmaztatott SuperHold technológiát képviselik, amelynek köszönhetően felvitelükhöz egy csepp ragasztó sem kell. Ebben a szériában minden alkalomra találsz körmöt: a legtermészetesebbtől a legextravagánsabbig.

 

Teszteltétek: a vásárlók 100%-a ajánlja.  

Vásárlóink ezeket a körmöket valóban nagyon megkedvelték. Az egyik azt is megerősítette, hogy a körmök egy hétig is bírták a strapát, amíg az egyik el nem kezdett mosogatás után lejönni.

 

De ez még mindig nem minden. A KISS olyan körmös kiegészítőket is kínál, mint a reszelő, a ragasztó, a körmök könnyű és gyors eltávolításához pedig körömlakklemosó, vagy például matricák is, amelyek személyesebb stílust adhatnak körmeidnek.

 

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc