Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Voksolj cipőfűzőkre

Időről időre bekerül egy-egy különös darab a szekrényünkbe. Olyan, ami igazán trendi, extravagáns, sőt néha nehéz összepárosítani más ruhadarabokkal... Örülünk, amikor végre felvehetjük, de egy idő után elmúlik a kezdeti izgalom, s már csak úgy tekintünk rá, mint egy újabb göncre a szekrény mélyén... De létezik még egy kategória, olyan ruhák csoportja, amelyek sosem mennek ki a divatból.

Ezek minden ruhásszekrény örökzöldjei, alkalmasak szinte bármilyen alkalomra és számtalan ruhakombinációval párosíthatóak.

Kényelmes, praktikus és divatos

A nyárhoz leginkább a szandálok, nyitott sarkú és nyitott orrú cipők tartoznak... De talán a legtöbb nő egyetért abban, hogy egy kis lehűlés és a lábuk máris elkezd fázni. És akkor itt vannak azok a reggelek, amikor mélységesen sajnáljuk, hogy előző este időspórolás reményében nem szántunk időt a pedikűrre :-) Vagy amikor esőre áll az idő, majd egyik pillanatról a másikra kitör a kánikula... Röviden - néha praktikusabb tornacipőt húzni, függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú időt tervezünk a városban tölteni. A színes cipők frissességgel, egy kis lazasággal és nyári könnyedséggel egészítik ki megjelenésünket.

A konditeremből egészen a kifutóig


Szoknya helyett te is a kényelmes rövidnadrágot választod? Nos, ebben az esetben máris koronázott „csukakirálynő’ vagy :-) Viszont ... választani egyetlen egyet? Nos, ez nehéz... kerüld el a választás nehézségeit és vegyél két párt, így kedved szerint válogathatsz.

Hogyan válaszd ki a megfelelőt? Gondold át, milyen szín fordul elő leggyakrabban a szekrényedben és ezután több módon is dönthetsz.
1. Kiválasztasz egy cipőt a kedvenc színedben, de más árnyalatban. Imádod a sötétkéket? Próbálj ki egy világos farmer cipőt.
2. Vonzanak az ellentétek? Az imádott fekete kezeslábasodhoz húzz fel egy fehér Convers csukát.
3. A szekrényed tele van számtalan univerzális, alapdarabbal? Egyértelműen egy extravagáns tornacsukára van szükséged valamilyen vad mintával, hímzéssel esetleg strassz kövekkel.

Milyenek a legújabb trendek? A világ megőrül a magas talpú vászoncipőkért, jól tudja ezt a vászoncipő specialista, az ikonikus Vans márka is. Csakis úgy tudsz divatos maradni, ha lecsapsz a pasztellszínű és a fémes, tükröződő felületű lábbelikre... Ha pedig nem jönnek be a szokatlan dolgok, maradj a fehérnél, az mindig jó választás lesz.

Mi az, ami nyáron minden férfinak jól áll?


A forró nyári hónapokban, a férfiak elsősorban az egyszerűséget preferálják öltözködésükben. Hosszú töprengésre, hogy mit vegyünk fel, nincs időnk, hiszen minél több időt szeretnénk az a friss levegőn tölteni. :-) Röviden, de lényegre törően a mindennapi darabokhoz hozzátartozik a rövidnadrág, a színes póló, a praktikus hátizsák, a baseball sapka és természetesen a vászoncipő. Milyen színt válasszunk? Párosíthatjuk, mondjuk a nadrágunk színével, mellé pedig válasszunk egy kontrasztos felsőt. Egy ilyen kombináció mindig jól mutat és egyaránt illik kirándulásra a természetbe, a városba, munkába, sőt még akár egy estélyre is.

Ennek a nyárnak egyértelmű a divatiránya, ez pedig nem más, mint a kényelem :-) A lazaság illik a nyárhoz, miért ne adhatnánk meg lábainknak azt, amire igazán vágyakoznak.

A tornacsukák neked is a kedvenceidhez tartoznak? Osszátok meg a nyári cipőfűzős inspirációnkat a közösségi hálókon barátaitokkal is.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc