Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

DK11656-3

Márka: Daniel Klein Kód: hDN895

Leírás

Daniel Klein órák minden hölgy számára készülnek, akik szeretik a divat kiegészítőket. Ezüst tárcsájuk a minimalista megjelenésről szól - csak hegyes kézzel és négy mutatóval díszítik. Az órát a csuklójára ragasztják egy aranyozott szíj, amely pótolja a fényűző karkötőt. Húzza alá ruháját időtlen kiegészítéssel.

Paraméterek

kronográf
kronográf nélkül
Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
fém - aranyozott
Szíj
fém - aranyozott
Szíj színe
arany
Üveg
ásványi
Vízállóság
3 ATM/3 BAR
Méret
30 x 34 x 7 mm
Márka: Daniel Klein

Mark Daniel Klein 1998-ban alakult, amikor először lépett be a óraiparban. Széles gyűjteménye, amely-ben alakult azzal a gondolattal „divat mindenki számára” lett nagyon népszerű után hamarosan a kezdetektől, és még mindig megnyerte a figyelmet a sok fogyasztóhoz juthat el.
Rajongók nézni egy friss kreatív stílus itt van egy csomó közül lehet választani.
Daniel Klein következik aktuális divat trendek és kedvező árú, jó minőségű óraszerkezet összeszerelve japán Citizen - Miyota.

 

 

Szeptemberben 2015-ben volt egy váltás céglogókat Daniel Klein .

Daniel Klein
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc