Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

COVID - 19 aktuális információk és gyakran feltett kérdések
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Butterfly EBM-3316

Márka: Emily Westwood Kód: hEW136

Leírás

Szeretsz olyan kiegészítőket díszíteni, amelyek valaki nem fog hiányozni? Akkor szó szerint izgatott lesz az Emily Westwood órájáról . Tárcsájukat kék pillangó díszíti, ami valóban jellegzetes divatos kiegészítővé teszi. A rózsaszínű acéllemez tok egy olyan szög alakú, amely egyre újabb és újabb. A csuklón az órát milánói acélütéstel vágják le, fekete PVD kivitelben, amely professzionális rövidítés nélkül alkalmazkodik a csuklójának kerületéhez. Vegyen részt egy tartozékban, amely minden egyes alkalommal mosolyogni fog.

Megjegyzés

Paraméterek

kronográf
kronográf nélkül
Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
Szíj szélessége
16 mm
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
aranyozott - fém
Szíj
acél - Milánó tolóerő - PVD bevonattal
Szíj színe
fekete
Üveg
ásványi
Vízállóság
3 ATM/3 BAR
Méret
28 x 32 mm

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Emily Westwood

Álmodozó, korlátlan és teljes élet - ilyen az a nő, aki Emily Westwood nézte a csuklóján. A márkaképzőket világunk szépsége ihlette - a virágzó fáktól az Emily Westwood repülésig tartó fehér galambig. A tárcsán élénk színű virágok, páva tollak és gyöngy gyöngy található.

Emily Westwood
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc