Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rose Liskamm Matt Black Mesh FAI-3918

Márka: Frederic Graff
Frederic Graff egy jól megalapozott minőségi márka, amely a svájci Genfből származik. A számlap lenyűgözi gyöngy színével és köveivel . Említésre méltó még az aranyozott kéz és a római indexek . A… Leírás és paraméterek
Színes kivitel (9):

Leírás

Frederic Graff egy jól megalapozott minőségi márka, amely a svájci Genfből származik. A számlap lenyűgözi gyöngy színével és köveivel . Említésre méltó még az aranyozott kéz és a római indexek . A számlap rendkívüli megjelenését egy aranyozott milánói mozdulat egészíti ki, amely egyszerűen alkalmazkodik a csuklójának kerületéhez. Vegyen részt egy órában, amelyet a környéke biztosan nem fog hiányozni.

Paraméterek

kronográf
kronográf nélkül
Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
Szíj szélessége
18 mm
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
fém - aranyozott - PVD bevonattal
Szíj
Milánó tolóerő - acél - aranyozott - PVD bevonattal
Szíj színe
rózsaszín arany
Üveg
ásványi
Vízállóság
3 ATM/3 BAR
Felszerelés
üveg kövekkel
Méret
38 x 42 mm
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc