Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bronwood GT080003

Márka: Gant Kód: hGA626

Leírás

A Gant márkájú órák minden ízlésű, ún. Éjszakai kék tárcsájuk három stopperóra, 24 órás kijelzővel és hasznos adatrögzítővel rendelkezik. A jó lumineszcencia, még sötétben is, gondoskodik a lumineszcens kezekről indexekkel. Nézze meg a csuklóját olyan húzással, amely olyan, mint egy magas minőségű rozsdamentes acélból készült tasak. Fogadj a Gant óráidra, ami biztosan nem fog csalódni.

Megjegyzés

Paraméterek

kronográf
3 kronográf
Méret
nagy (szélesség 4 - 5,49 cm)
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
acél
Szíj
acél
Szíj színe
ezüst
Üveg
ásványi
Vízállóság
3 ATM/3 BAR
Méret
42 x 50 mm

Funkciók

Egyéb
24 órás számlap
Lumineszcens
mutatók és indexek
Stopper
1/1 másodperces pontossággal, max. 60 perc

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Gant

GANT egy életmód márka, amely épít a hagyomány amerikai sportruházat és modern kiváló minőségű alkalmi ruha befolyásolja az európai stílust. Az értékek által vallott a cég alapulnak hiteles hagyomány az Egyesült Államok keleti partvidékén elején 1949-ben, amikor a márka először vezették be a piacra. Most tulajdonában van a trió a svéd vállalkozó, aki megkapta a jogi diplomát, 1980-ban 2006-ban, a márka Gant jegyzik a stockholmi tőzsdén, míg 2008 márciusában a vállalat részvényeivel a piacról kivont és a céget eladták egy privát svájci cég Maus Freres.

 

Olvassa el a cikket a márka Gant az a watchmaking magazin !

...több
Gant
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc