Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chester GT026004

Márka: Gant Kód: hGA518

Leírás

Ha illik egyik néző elegáns karóra márka Gant, akkor soha nem akar mást. Sötétszürke számlap díszített hosszú bronz kéz és indexek, de egészen biztosan lesz szokatlan a kronográf 24 órás óra, amely kitölti az egész tárcsa közepét. 3. pozícióban, és megtalálja a szükséges dátum bélyegző. És minél kisebb számban a helyszínen index. A karóra tűzött sötétbarna bőrszíj krokodil mintás. Fogadjon a kiegészítő, hogy minden alkalommal, amikor viszont egy igazi úriember.

Paraméterek

Méret
nagy (szélesség 4 - 5,49 cm)
kronográf
1 kronográf
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
aranyozott - acél
Szíj
valódi bőr
Szíj színe
barna
Üveg
ásványi
Vízállóság
5 ATM/5 BAR
Méret
42 x 48 x 8 mm

Funkciók

Adatmutató
dátum mutató
Egyéb
24 órás számlap
Lumineszcens
mutatók

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Gant

GANT egy életmód márka, amely épít a hagyomány amerikai sportruházat és modern kiváló minőségű alkalmi ruha befolyásolja az európai stílust. Az értékek által vallott a cég alapulnak hiteles hagyomány az Egyesült Államok keleti partvidékén elején 1949-ben, amikor a márka először vezették be a piacra. Most tulajdonában van a trió a svéd vállalkozó, aki megkapta a jogi diplomát, 1980-ban 2006-ban, a márka Gant jegyzik a stockholmi tőzsdén, míg 2008 márciusában a vállalat részvényeivel a piacról kivont és a céget eladták egy privát svájci cég Maus Freres.

 

Olvassa el a cikket a márka Gant az a watchmaking magazin !

...több
Gant
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc