Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Band 5 Coral Pink

Márka: Honor Kód: hHR012

Leírás

Honor világszerte jól ismert, elsősorban a minőségi és megfizethető okostelefonok gyártása miatt. Azonban nem működik tétlen az intelligens karkötők és órák területén, és bemutat egy új fitnesz karkötőt - a Honor Band 5-et, amely minden nap meglepni fog.

A karkötő egy nagy színes 0,95 „AMOLED kijelző, amely biztosítja a tökéletes olvashatóságot még erős napfényben is. Enyhén hajlított kijelző borítja edzett 2.5D slide.
A csuklót könnyű, vízálló és allergiaellenes minőségű szilikon szíjjal erősítik. A karkötő nagyon kényelmes viselet, és tökéletesen illeszkedik a keskeny csuklóhoz. Egyszerűen cserélheti ki a hevedert, és testreszabhatja a karkötő kinézetét ízlése szerint.

Új számlap minden alkalomra

Akár otthon vagy, akár munkahelyen, akár az edzőteremben - mindig választhat egy másik számlapot. A karkötő tartalmaz néhány előre beállított tárcsát, mások letölthetők a Honor Store-ban .

Állandó pulzusmérés

Honor Band 5 mesterséges intelligencia algoritmusokat használ a nagy pontosságú pulzusméréshez. Az SpO2 monitor figyeli a vér oxigénmennyiségét = láthatja, hogy a test hogyan alkalmazkodik a magasságban való edzéshez.

Személyi edző közvetlenül a csuklóján

Ha részt vesz a futásban, akkor értékelni fogja a fejlett futástervezőt, amely olyan adatokat rögzít, mint a pulzusszám, a futási idő, a tempó, a tempó és az elégetett kalóriák.. Az alkalmazás ezután értékeli az összegyűjtött információkat, és segít részletesebb képzési terv készítésében. Ha otthon vagy a vízben, örömmel fog élvezni egy hattengelyes érzékelőt, amely felismeri a 4 úszásstílust - szabad stílus, mell-, hátsó úszás, pillangó. Megismételjük az értékeket, például az úszási sebességet, a távolságot, az elégetett kalóriákat és az eredményeket.

Aludjon jobban a Honor Band 5 készülékkel

Huawei TruSleep technológia lehetővé teszi a karóra, hogy valós időben elemezze az alvás minőségét, azonosítsa az alvási szokásait, és több mint 200 javaslatot szolgáltasson az alvás javítására.

Mindig csatlakoztatva

A Honor Band 5- Honor már nem veszíti le a hívást, értesítést kap a bejövő üzenetekről / eseményekről, vezérelheti okostelefonjának zenéjét vagy kameráját.. Örülni fog a telefonkereső, amely megkönnyíti az "elveszett" okostelefon megtalálását.

Funkcióösszegzés:
1) 24 órás valós idejű pulzusmérés
2) pulzusmérés,
3) alvásfigyelés,
4) edzési módok - szabadban / az övön futás, beltéri / kültéri járás, beltéri / kültéri kerékpározás, úszás, szabad gyakorlás, evezés, elliptikus edző; a futás és az úszás részletes felvétele
5) értesítés mobiltelefonról, kameravezérlésről, zenelejátszóról, telefonkeresőről
6) lépésszámláló
7) nagy számú óralap

Állandó alvás- és pulzusszám-méréssel az akkumulátor élettartama 3 nap, időben és a lépésszámláló módban akár 14 nap.

A karkötő és az alkalmazás cseh nyelven készült.

támogatás:
Android 4.4 vagy újabb
iOS 9.0 vagy újabb
Bluetooth 4.2 vagy újabb

Paraméterek

Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
kronográf
kronográf nélkül
Garancia
2 év
Gép típus
Adapter - hálózati tápellátás
Tok
műanyag
Szíj
szilikon
Szíj színe
rózsaszín
Üveg
műanyag
Vízállóság
5 ATM/5 BAR
Súly
20

Funkciók

Egyéb
lépésszámláló - Telefonkereső - alvásfigyelő - tréning funkciók - értesítések mobiltelefonról - Pulzusmérő - Integrált - Bluetooth

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Honor
Fiatal technológiai márkanévként a HONOR megváltoztatja egy olyan generáció életmódját, amely felnőtt a technológia világában és önmagá akar lenni.
Honor célja az, hogy felejthetetlen élményeket nyújtson a felhasználóknak életük minden pillanatában. A tervezésre és a kreativitásra, az egyediségre és a megértésre összpontosítva hozzájárul ezek megvalósításához. Ezenkívül elősegíti az áttörési kultúra és a TechChic életmód létrehozását azok számára, akik innovatívak, nyitottak új ötletekre és folyamatosan online akarnak maradni.
A cél egy új intelligens világ megteremtése a fiatal, elfoglalt és folyamatosan online emberek számára.

...több
Honor
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc