Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

COVID - 19 aktuális információk és gyakran feltett kérdések
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

K5681/3

Márka: Calypso Kód: hCL108

Leírás

Akár szereted a darabokat a katonai stílus, vagy ha csak szeretné, hogy megengedhet magának kiegészítő tisztességes férfi, férfi karóra márka Calypso ideális az Ön számára. Szilárd műanyag ház és szíj ugyanabból az anyagból dicsekvés tervező katonai motívum, ez az anyag is nagymértékben ellenáll az ütésnek. De akkor minden bizonnyal örömet digitális kijelző, sok hasznos funkcióval. Íme naptár, stopper, és riasztó. Hozd ruhát nézni, hogy az ember nem marad észrevétlen.

Megjegyzés

Paraméterek

Méret
nagy (szélesség 4 - 5,49 cm)
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
műanyag
Szíj
műanyag
Szíj színe
barna
Üveg
műanyag
Vízállóság
10 ATM/10 BAR
Méret
52 x 52 x 17 mm

Funkciók

Egyéb
világítás - ütésálló - kettős idő
Megvilágítás
elektromos megvilágítás
Stopper
1/100 másodperces pontossággal, max. 24 perc
Alarm száma
1x

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Calypso

Brand Calypso indult tíz évvel ezelőtt Festina Group, amely elsősorban a részt vesz a termelés jobban ismert órák Festina . A cég akart bemutatni gyűjteménye órák a tizenévesek és a fiatalok, amit meg is tett.


Órák Calypso
felel meg a követelményeknek egyszerű nem csak a fiatalabb generáció. Az ő jön ide, aki szereti a jellegzetes stílusa, extravagáns és divatos kiegészítők.

Ez főleg a divat karórák nagy áron, amit megengedhet magának több színben.

Calypso
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc