Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

COVID - 19 aktuális információk és gyakran feltett kérdések
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mini Dancing TLJ1055

Márka: Liu.Jo Kód: hLJ316

Leírás

Az eredeti hölgyek a Liu.Jo teljes acélból készült kivitelét lenyűgözik eleganciájával, eredeti és tiszta kivitelével. Az óra előlapját üvegkövek díszítik, amelyek minden mozgatáskor káprázatosan ragyognak. Érdemes megemlíteni az átlátszó tárcsát is, melynek köszönhetően az elegáns, sötétben olvasható fényvisszaverő kezeknek köszönhetően. Fogadjon a Liu.Jo órára, és nem fogja megbánni.

Megjegyzés

Paraméterek

kronográf
kronográf nélkül
Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
acél
Szíj
acél
Szíj színe
ezüst
Üveg
ásványi
Vízállóság
5 ATM/5 BAR
Felszerelés
üveg kövekkel
Méret
33 x 37 mm

Funkciók

Lumineszcens
mutatók

Produkt je také v sekcích

Márka: Liu.Jo

Olasz divatmárka Liu.Jo 1995-ben alakult, mint egy kis textil gyár. Napjainkban ez az egyik tekintélyes divatmárkák, ami mozog a divat világában, ékszerek és órák. Órák Liu.Jo excel eredeti design és az eredetiség.

 

Liu.Jo
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc