Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Smartwatch Sofie MKT5062

Márka: Michael Kors Kód: hMK371
Márka: Michael Kors

Michael Kors az amerikai divattervező, az egyik legjelentősebb a divatvilágban. Megfelelheti a legigényesebb ügyfeleket is.

 


A Michael Kors órák gyűjteménye határozza meg a luxust. Mind a férfiak, mind a nők számára stílusokból áll. A gyűjtemény olyan emberekre összpontosít, akik kifinomult, kifinomult stílusérzettel rendelkeznek. Michael Kors órák szokatlan stílusokat használnak, mint például karkötő utánzattal vagy szuper nőstény karkötő stílusokkal masszív design, meleg őszi színek, beleértve a sápadt, barna és krém. A Michael Kors órák általában divatirányzatokat mutatnak, ám mégis megtartják egyediségüket. Ha luxusstílusú órákat keres és egyedülálló minőségű, a Micheal Kors márka tökéletes márka az Ön számára.