Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Smartwatch Sofie MKT5062

Márka: Michael Kors Kód: hMK371

Leírás

Az intelligens órák uralják a világot - jobb fizikai állapotunkat, jobb áttekintést kapunk, és az életünk könnyebb. Ha még nem vásárolt, mert jobban szereted a divat órákat, a Michael Kors népszerű divatmárka okos órái Michael Kors . A hüvelyük és a tolóerőjük aranyozott acélból készül, így az egész luxus megjelenésű, amit a keretet csillogó kristályok erősítenek. A színkijelzőt érintő technológia vezérli, és tökéletesen olvasható. Kiválaszthatja a saját megjelenését, a kijelző akár saját fotóit is díszítheti. A Wear OS operációs rendszer intuitív működtethető, és értékelni fogja a hangvezérlést is - a Google Assistant-t. Csatlakoztassa az óráját az okostelefonjához, és aggódjon a fejéről.

Jellemzők:
gyorsulásmérő
Érintés nélküli fizetés fizetéssel - kapcsolat hitelkártyával (Google Pay)
Bluetooth
Érintőképernyő 1.19 ´´
GPS
naptár
lépésszámláló készülék
Sleep Monitor
Pulzusmérő
NFC
Mobiltelefon értesítés (hívóazonosító, SMS, Messenger, Whatsapp, ...)
Google Assistant
Harmadik fél alkalmazásainak letöltése
Számított kalória
Wi-Fi

töltés
Vezeték nélküli USB töltő
Az akkumulátor élettartama: 1-2 nap

kompatibilitás
Android 4.3 és újabb
iOS 9.3 és újabb
Bluetooth® Smart Enabled / 4.1 Alacsony energiafogyasztás

Megjegyzés

Paraméterek

Méret
nagy (szélesség 4 - 5,49 cm)
kronográf
kronográf nélkül
Szíj szélessége
18 mm
Garancia
2 év
Gép típus
Adapter - hálózati tápellátás
Tok
aranyozott - acél
Szíj
acél - aranyozott
Szíj színe
arany
Üveg
ásványi
Vízállóság
3 ATM/3 BAR
Méret
42 x 50 x 11 mm

Funkciók

Adatmutató
naptár
Egyéb
lépésszámláló - GPS - Bluetooth - Pulzusmérő - Integrált
Márka: Michael Kors

Michael Kors az amerikai divattervező, az egyik legjelentősebb a divatvilágban. Megfelelheti a legigényesebb ügyfeleket is.

 


A Michael Kors órák gyűjteménye határozza meg a luxust. Mind a férfiak, mind a nők számára stílusokból áll. A gyűjtemény olyan emberekre összpontosít, akik kifinomult, kifinomult stílusérzettel rendelkeznek. Michael Kors órák szokatlan stílusokat használnak, mint például karkötő utánzattal vagy szuper nőstény karkötő stílusokkal masszív design, meleg őszi színek, beleértve a sápadt, barna és krém. A Michael Kors órák általában divatirányzatokat mutatnak, ám mégis megtartják egyediségüket. Ha luxusstílusú órákat keres és egyedülálló minőségű, a Micheal Kors márka tökéletes márka az Ön számára.

Michael Kors
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc