Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

COVID - 19 aktuális információk és gyakran feltett kérdések
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Stile R0153157505

Márka: Morellato Kód: hMO782

Leírás

A Morellato női Morellato mindig megvilágítják ruháját. Első pillantásra az ezüst színű, minden acélból készült kivitel vonzza Önt, amely soha nem tűnik ki a divatból. A rózsaszínű számlap nagyon jól elrendezett és arab számokkal díszített. Az órát a kerület körül üvegkövek díszítik, amelynek köszönhetően senki sem fog hiányozni. A tok és ütés rozsdamentes acélból készül, így az óra luxus ékszernek tűnik. Vegyen részt egy órában, amely mindig a figyelem középpontjában áll.

Paraméterek

kronográf
kronográf nélkül
Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
acél
Szíj
acél
Szíj színe
ezüst
Üveg
ásványi
Vízállóság
3 ATM/3 BAR
Felszerelés
üveg kövekkel
Méret
30 x 36 mm

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Morellato

Olasz órák Morellato több mint hetvenöt éve részt vesz a termelés minőségi órák és ékszerek, és a világ egyik legjobb eladó a divat kiegészítők. Morellato egyet jelent a minőség, az innováció, a stílus és a figyelem a részletekre. Egyszerű, friss megjelenés teljes eredetiség teszi az óra viselőjének úgy érzi, tele egyediségét. Divatmárka Morellato képviselik nem csak nézni, hanem ékszereket .

 

Olvassa el a cikket a márka Morellato az a watchmaking magazin !

Morellato
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc