Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

VP60J002

Márka: Q & Q Kód: hQQ185

Leírás

A népszerű márka Q & Q műhelyéről készült órák minden olyan hölgy számára készültek, akik szenvedélyesen sportos kiegészítőkkel rendelkeznek. Sötét arcképe díszes megkülönböztető kézzel és számokkal, hogy biztosítsa az idő tökéletes olvashatóságát. A műanyag tok egy egységes, fekete sportpántot alkot. Ön is értékelni fogja a víz ellenállást akár 100 métert, aminek köszönhetően még úszhat az órájával a csuklóján. Díszítsen olyan kiegészítővel, amely tökéletes társ a szabadidős tevékenységekhez.

Paraméterek

Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
kronográf
kronográf nélkül
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
műanyag
Szíj
műanyag
Szíj színe
fekete
Üveg
műanyag
Vízállóság
10 ATM/10 BAR
Méret
32 x 36 x 8 mm

Funkciók

Lumineszcens
mutatók
Márka: Q & Q

A Q & Q márka a jól ismert japán CITIZEN csoporthoz tartozik, és több mint 30 éve jelen van a piacon, és 1990 óta értékesíti a Cseh Köztársaságban. A nagyon kedvező árú minőség teszi ezt a márkát a világ egyik legkeresettebb márkájává. Számos modell létezik minden generáció számára - a klasszikus, az elegáns és a sporteseményektől egészen a digitálisig, amelyből mindenki valóban úgy dönt, hogy megfelel az ízlésének. Sokszor vannak sajtóközlemények a piacon.

Q & Q
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc