Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

COVID - 19 aktuális információk és gyakran feltett kérdések
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

SM34013.01

Márka: Swiss Military by Chrono Kód: hSN053

Leírás

Swiss Military by Chrono órák tökéletesen megfelelnek a kifinomult ízű nőknek. Első pillantásra egy dátummal és három kronográffal ellátott fekete számlap vonzza Önt. Az órát a kezéhez erősíti, kiváló minőségű acélból. Kényeztesse magát svájci minőségben a Swiss Military by Chrono karóra egyedi Swiss Military by Chrono .

Paraméterek

Származási ország
Svájci karóra
Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
kronográf
3 kronográf
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
acél
Szíj
acél
Szíj színe
ezüst
Üveg
ásványi zafír bevonattal
Vízállóság
5 ATM/5 BAR
Súly
95
Méret
30 x 36 x 10 mm

Funkciók

Adatmutató
dátum mutató
Lumineszcens
mutatók és indexek
Stopper
1/10 másodperces pontossággal

Produkt je také v sekcích

Márka: Swiss Military by Chrono
A Chrono AG egy független svájci családi vállalkozás, amely több mint 35 éve értékes órákban készíti az értékes svájci óragyártási hagyomány szellemét. Ez lehetővé teszi Swiss Military by Chrono szilárd alapokra támaszkodjon az óraipar területén. Körülbelül 50 db tervezői, karóra és marketing munkatárssal rendelkező kézből álló csapat létrehozza a Swiss Military by Chrono órák Swiss Military by Chrono készített Swiss Military by Chrono gyűjteményt. Minden alkalmazott garantálja a kiváló eredményeket és az ügyfelek elégedettségét. Ezért értékelik a márkát világszerte.
Swiss Military by Chrono
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc