Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fitness Tracker W13P

Márka: Wotchi Kód: hWO076

Leírás

Ha érdekli az egészséges életmód és aktív életet él, akkor a Wotchi márkájú fitness karkötő tökéletes társa lesz. Neki köszönhetően áttekintést nyer a mindennapos tevékenységeiről. A karkötő számlálja megtett lépéseket , a megtett távolságot, vagy az elégetett kalóriák mennyiségét. Természetesen rendelkezik integrált pulzusmérővel is. Minden sportoló értékelni fogja ezeket az edzési funkciókat, amelyeket használhat kocogásnál, ugrókötelezésnél, vagy has-izom erősítésénél. A mobiltelefon csatlakoztatása után FitPro alkalmazás segítségével áttekintést nyer az alvás minőségéről, hosszáról és frekvenciájáról. A karkötőt kényelmes fekete szíj segítségével csatolhatja a csuklójára. elem élettartama 4-7 nap, óra üzemmódban akár 45 napig is. A karkötő USB kábel segítségével tölthető, a szíjat szét kell kapcsolni. Válasszon megbízható fitness kiegészítőt, amely azonnal megszeret.

A kijelző megvilágításához és a menüben való mozgáshoz elég egy megkopogtatás, sport tevékenység kiválasztása, kijelző mintázatának megváltoztatása, vagy visszatérésre elég hosszabb ideig megnyomni.

Funkciók:

 • értesítés mobiltelefonról
 • lépésszámláló
 • Pulzusmérő
 • Edzési funkciók - futás, ugrókötelezés, hasizmok erősítése
 • alvásfigyelés
 • az elégetett kalóriák számlálója
 • megtett távolság kiszámítása
 • elem állapotának ellenőrzése
 • naptár
 • távoli fénykép készítése

Kompatibilitás:

 • Bluetooth 4.0 (FitPro alkalmazás segítségével kommunikál a mobiltelefonnal Bluetooth segítségével )
 • Android 5.0 és a nagyobb
 • IOS 9.0. és nagyobb

nyelvek:

Az óra nincs csehül, támogatott nyelvek: angol, spanyol, portugál, francia, német, olasz, orosz, japán, koreai

Az óra FitPro alkalmazás segítségével kommunikál, amely cseh nyelven is használható.

Cseh használati utasítás ITT.

Paraméterek

kronográf
kronográf nélkül
Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
Garancia
2 év
Gép típus
Adapter - hálózati tápellátás
Járás tartalék
7 dní
Tok
műanyag
Szíj
műanyag
Szíj színe
rózsaszín
Üveg
műanyag
Vízállóság
3 ATM/3 BAR
Hmotnost
45
Méret
39 x 43 x 9,3 mm

Funkciók

Alarm
ébresztőóra
Egyéb
Telefonkereső - alvásfigyelő - lépésszámláló - 12/24 órás idő mód - értesítések mobiltelefonról - Pulzusmérő - Integrált - akkumulátor állapotának ellenőrzése - világítás - tréning funkciók - Bluetooth
Adatmutató
teljes automata naptár
Stopper
1/100 másodperces pontossággal

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Wotchi

Wotchi egy olyan új márka az órák világában, amely cserélhető hevedereket és ütéseket választott az Apple Watch számára az első lépésekhez . De már több más terméket is készít portfóliójához. Wotchi minőségi, megfizethető, eredeti és minden férfi vagy női csuklón stílusosan néznek ki.

Több

Wotchi egy olyan új márka az órák világában, amely cserélhető hevedereket és ütéseket választott az Apple Watch számára az első lépésekhez . De már több más terméket is készít portfóliójához. Wotchi minőségi, megfizethető, eredeti és minden férfi vagy női csuklón stílusosan néznek ki.

Wotchi
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc