Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Dermacol Happy Week: -20 – 50 % & ajándék
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

SmartWatch W20B

Márka: Wotchi Kód: hWO083

Leírás

Ha stílusos smartwatch órát keres, amely egyidejűleg jól néz ki és sok hasznos funkcióval rendelkezik, akkor válassza a Wotchi márka okos-óráját.
A fém tokba érintőképernyő van beágyazva, amely automatikusan világítani kezd a csukló mozdulatánál. A menüben való mozgáshoz elég megérinteni a kijelző alsó részét. A beállítások megerősítése, vagy változtatását hosszú benyomással erősíti meg. Beállíthatja a kijelző fényerejét is, és így napfényben is jól olvasható lesz az óra.

Az óra társa lesz akkor is ha úgy dönt, hogy futópadon, vagy természetben fog futni, kerékpározni, evezni fog, elliptikus edzést fog végezni,taposógépen fog edzeni, vagy csak úgy sétálni fog. A sport üzemmódban mérve van, például, a megtett távolság, lépések száma, ritmus, elégetett kalória száma vagy akár a szívritmus is..

A pulzusszám mérésén kívül az óra képes megmérni a vérnyomását is. Az alvás figyelés, elégetett kalória számláló és lépésszámláló természetes dolog. 

Miután az órát csatlakoztatja a mobiltelefonnal bluetooth segítségével a kijelzőn mindig értesítést kap az új üzenetről és a szociális hálózatról. A figyelmeztetést beállíthatja a bejövő hívásokra, SMS-re,alkalmazás értesítéseket - Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Snapchat, Skype, LinkedIn, QQ, Line és WeChat. Ha szeret fényképeket készíteni, akkor értékelni fogja azt a lehetősséget, hogy az óra segítségével is vezérelheti a kamerát. Nem hiányzik a stopper, visszaszámláló,hosszú ülés figyelmeztető és a telefon kereső.

Funkció áttekintése

Pulzusmérés

vérnyomásmérés

Alvásfigyelés

Alap sport módok

Az elégetett kalóriák száma

A mobiltelefon fényképezőgépének vezérlése

Lépésszámláló

Mobil értesítés

Figyelmeztetés a hosszú ülésre

Stopper, visszaszámláló

Kompatibilitás:
Bluetooth 4.0
Android 4.4 vagy újabb
iOS 9.0 és újabb

Az óra angol nyelvű.

Az óra a H Band alkalmazással párosítható.

Paraméterek

Méret
nagy (szélesség 4 - 5,49 cm)
kronográf
kronográf nélkül
Szíj szélessége
20 mm
Garancia
2 év
Gép típus
Adapter - hálózati tápellátás
Járás tartalék
7 dní
Tok
fém
Szíj
Milánó tolóerő - acél - PVD bevonattal
Szíj színe
fekete
Üveg
ásványi
Vízállóság
0 ATM/0 BAR
Hmotnost
45
Méret
42 x 46 x 10 mm

Funkciók

Egyéb
Pulzusmérő - Integrált - Vérnyomásmérés - alvásfigyelő - lépésszámláló - értesítések mobiltelefonról - Telefonkereső
Stopper
1/100 másodperces pontossággal
Időzítő
1x

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Wotchi

Wotchi egy olyan új márka az órák világában, amely cserélhető hevedereket és ütéseket választott az Apple Watch számára az első lépésekhez . De már több más terméket is készít portfóliójához. Wotchi minőségi, megfizethető, eredeti és minden férfi vagy női csuklón stílusosan néznek ki.

Több

Wotchi egy olyan új márka az órák világában, amely cserélhető hevedereket és ütéseket választott az Apple Watch számára az első lépésekhez . De már több más terméket is készít portfóliójához. Wotchi minőségi, megfizethető, eredeti és minden férfi vagy női csuklón stílusosan néznek ki.

Wotchi
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc