Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

SmartWatch W21R

Márka: Wotchi
Ha stílusos okos-órát keres, amely egyidejűleg jól néz ki és sok hasznos funkcióval rendelkezik, akkor válassza a Wotchi márka okos-óráját. A fém tokba érintőképernyő van beágyazva, amely… Leírás és paraméterek
Színes kivitel (3):
Több

Leírás

Ha stílusos okos-órát keres, amely egyidejűleg jól néz ki és sok hasznos funkcióval rendelkezik, akkor válassza a Wotchi márka okos-óráját.
A fém tokba érintőképernyő van beágyazva, amely automatikusan világítani kezd a csukló mozdulatánál. A menüben való mozgáshoz elég megérinteni a kijelző alsó részét. A beállítások megerősítése, vagy változtatását hosszú benyomással erősíti meg. Beállíthatja a kijelző fényerejét is, és így napfényben is jól olvasható lesz az óra.

Az óra társa lesz akkor is ha úgy dönt, hogy  futópadon, vagy természetben fog futni, kerékpározni, evezni fog, elliptikus edzést fog végezni,taposógépen fog edzeni, vagy csak úgy sétálni fog. A sport üzemmódban mérve van, például, a megtett távolság, lépések száma, ritmus, elégetett kalória száma vagy akár a szívritmus is.

A pulzusszám mérésén kívül az óra képes megmérni a  vérnyomását is. Az alvás figyelés, elégetett kalória számláló és lépésszámláló természetes dolog. 

Miután az órát csatlakoztatja a mobiltelefonnal Bluetooth segítségével a kijelzőn mindig megjelennek a legújabb üzenetek és értesítéseket kap a szociális hálózatról is. A figyelmeztetést beállíthatja a bejövő hívásokra, SMS-re,alkalmazás értesítéseket - Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Snapchat, Skype, LinkedIn, QQ, Line és WeChat. Ha szeret fényképeket készíteni, akkor értékelni fogja azt a lehetősséget, hogy az óra segítségével is vezérelheti a kamerát. Nem hiányzik astopper, visszaszámláló,hosszú ülés figyelmeztető és a telefon kereső (phone finder).

Funkció áttekintése

Pulzusmérés

Vérnyomásmérés

Alvásfigyelés

Alap sport módok

Az elégetett kalóriák számlálója

A mobiltelefon fényképezőgépének vezérlése

Lépésszámláló

Mobil telefon értesítés

Figyelmeztetés hosszú ülésre

Stopper, visszaszámláló

Kompatibilitás:
Bluetooth 4.0
Android 4.4 és újabb
iOS 9.0 és újabb

Az óra angol nyelvű.

Az óra a H Band alkalmazással párosítható.

Cseh használati utasítás ITT.

Az elem energiatartaléka 1-3 nap használattól függően.

Paraméterek

Méret
nagy (szélesség 4 - 5,49 cm)
kronográf
kronográf nélkül
Szíj szélessége
20 mm
Garancia
2 év
Gép típus
Adapter - hálózati tápellátás
Járás tartalék
7 nap
Tok
fém
Szíj
Milánó tolóerő - acél - aranyozott - PVD bevonattal
Szíj színe
rózsaszín arany
Üveg
ásványi
Vízállóság
0 ATM/0 BAR
Hmotnost
45
Méret
42 x 46 x 10 mm

Funkciók

Egyéb
Telefonkereső - Vérnyomásmérés - lépésszámláló - értesítések mobiltelefonról - Pulzusmérő - Integrált - alvásfigyelő
Stopper
1/100 másodperces pontossággal
Időzítő
1x
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc