Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

2000 Calorie dúsító szempillaspirál (Dramatic Volume) 9 ml

Márka: Max Factor Kód: kDKR1020
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A 2000 Calorie szempillaspirál a Max Factor márkacsalád egyik legnépszerűbb terméke. Egyenletesen, akár 300%-kal dúsítja a szempillákat.

Hatóanyag:

  • ez egy kettős polimer rendszer kiegyensúlyozott agyagok és viaszok tökéletes keveréke  („erősítők”) - a szempilláknak drámai megjelenést kölcsönöz, biztosítja, a szempillaspirál tartósságát.

Jellemzők:

  • speciálisan kifejlesztet kefe, amely garantálja a megfelelő alkalmazást,
  • akár 300%-kal dúsítja a szempillákat,
  • illatanyagmentes, hipoallergén,
  • kontaktlencse viselők számára is alkalmas

Hogyan kell használni

Az applikátor segítségével alkalmazza a szempillákra.

spotlámpák

A szempillaspirál hatásának fokozására használja a szempillaspirál bázist .

A smink eltávolítására használata a vízálló sminkeltávolító terméket..

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Max Factor
A MAX FACTOR az orosz császári bíróság híres kozmetikusa volt. A 20. század elején Amerikába emigrált, hogy végül Los Angelesbe telepedjen, és 1908-ban megnyitotta első sminkjét és fodrászatát. A színészek között nagyon gyors pletykák voltak egy praktikus kereskedőről, aki szintén tudott tanácsot adni a legjobb smink készítéséről. Egy évvel később a MAX FACTOR saját kozmetikai fejlesztő céget alapított - kezdetben színészek és később a nagyközönség számára. 1930-ban a MAX FACTOR-t már 81 országban adták el, és két év után a híres kozmetikus elnyerte az Akadémiai Díjat a Televízióért. Az évek során a MAX FACTOR folyamatosan javította termékeit, ami továbbra is elválaszthatatlanul kapcsolódik a filmhez. "A filmsztárok make-up művésze" nem csak egy üres kifejezés - láthattuk a MAX FACTOR sminket Bridget Jones naplójában, Mona Lisa Smile, Aviator és Geisha.
...több
Max Factor
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc