Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A trópusi édenkert érintése nagy illatmécses 340 g

Márka: Albi
Engedje szabadjára fantáziáját és lépjen be a napos édenkertbe a mécses trópusi gyümölcsök és egzotikus fűszerek illatának köszönhetően! Kiváló minőségű összetevőkből készült - szójaviasz,… Leírás és paraméterek

Leírás

Engedje szabadjára fantáziáját és lépjen be a napos édenkertbe a mécses trópusi gyümölcsök és egzotikus fűszerek illatának köszönhetően!

Kiváló minőségű összetevőkből készült - szójaviasz, Németországban gyártott kanóc és az egyedülálló, igen elismert gyártóktól származó illatok. A mécses viasza szójababból készült. Ennek köszönhetően a Heart & Home környezetbarátabb és nem mérgező, így Ön azzal az érzéssel relaxálhat, hogy közben hozzájárult a természet épen maradásához.

Akár 70 órán keresztül beragyogja és illatossá teszi otthonát. A nagy mécsesek elsősorban a nagyobb helyiségek illatosítására alkalmasak.

Tömege: 340 g
A mécses átmérője: 8,5 cm
A mécses magassága: 12 cm

Az égés hosszával nő az illat intenzitása. Ne hagyja a mécsest négy óránál tovább égni! Ha a viasz már megolvadt, ne vigye a mécsest sehova! Ne hagyja a mécsest huzatban!

Az egyedi fém fedél szolgál a mécses eloltásához.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc