Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Blossom Hibiscus & Coconut (Shower Gel) 200 ml tusfürdő

Márka: Accentra
A kupak lecsavarása után a hibiszkusz és a kókusz tavaszi illata valósággal elvarázsolja. Kis ajándék, ami nagy örömöt okoz. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával… Leírás és paraméterek

Leírás

A kupak lecsavarása után a hibiszkusz és a kókusz tavaszi illata valósággal elvarázsolja. Kis ajándék, ami nagy örömöt okoz. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a kozmetikumokat. Ezen termékek illata ellenállhatatlan! Nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is. Az ajándékcsomagolással megspórolhatja a csomagolást és a masnikötést.

Tulajdonságok:

  • tusfürdő nőknek,
  • kókusz és hibiszkusz illattal,
  • gyengéden tisztítja a bőrt.
  • frissességet és vitalitást kölcsönöz neki.

Vigye fel a teljes testfelületre, habosítsa fel, majd öblítse le.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc