Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fürdőbomba gránát alma és shea vaj illattal Romantic Vintage (Bath Fizzer) 30 g

Márka: Accentra
Varázsolja a fürdővizet szórakoztatóbbá. Elég csak a fürdőbombát folyóvíz alá dobni. Ezután csodálj a színek játékát és lazítson. Nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is. Az… Leírás és paraméterek

Leírás

Varázsolja a fürdővizet szórakoztatóbbá. Elég csak a fürdőbombát folyóvíz alá dobni. Ezután csodálj a színek játékát és lazítson. Nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is. Az ajándékcsomagolással megspórolhatja a csomagolást és a masnikötést.

Tulajdonságok:

  • gránátalma és a shea vaj illattal,
  • elegáns design, mint a bonbon.

Dobja be a kádba, a folyó víz alá, és hagyja feloldódni.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc