Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Kozmetikai lábápoló szett gránátalma és shea vaj illattal Romantic Vintage

Márka: Accentra
Az ajándékdoboz tartalmaz egy tápláló lábápoló krémet és egy pár puha zoknit. A gránátalma és a shea vaj illata elvarázsol. A luxus készletnek nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is. Az… Leírás és paraméterek

Leírás

Az ajándékdoboz tartalmaz egy tápláló lábápoló krémet és egy pár puha zoknit. A gránátalma és a shea vaj illata elvarázsol. A luxus készletnek nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is. Az ajándékcsomagolással megspórolhatja a csomagolást és a masnikötést.

 

A szett tartalma:

  • Lábápoló krém gránátalma és shea vaj illattal 60 ml
  • Zokni

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc