Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Kozmetikai szett egy madár kalitkában Romantic Vintage

Márka: Accentra
A kozmetikai szett tearózsa és bársony illatú tusfürdőt, testápolót és kéz- és körömápoló krémet tartalmaz. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a… Leírás és paraméterek

Leírás

A kozmetikai szett tearózsa és bársony illatú tusfürdőt, testápolót és kéz- és körömápoló krémet tartalmaz. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a kozmetikumokat. Ezen termékek illata ellenállhatatlan! Nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is. Az ajándékcsomagolással megspórolhatja a csomagolást és a masnikötést.

 

A szett tartalma:

  • Tusfürdő tea rózsa és bársonyos illattal Romantic Vintage 165 ml
  • Testápoló tea rózsa és bársonyos illattal Romantic Vintage 165 ml
  • Kéz és körömápoló krém tea rózsa és bársony illattal Romantic Vintage 60 ml

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc