Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Kozmetikai szett gránátalma és a shea vaj illattal Romantic Vintage

Márka: Accentra
Ajándékkészlet gránátalma illatával, shea vajjal, papír díszdobozban, gyönyörű mintával, rubin-fehér színben. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli… Leírás és paraméterek

Leírás

Ajándékkészlet gránátalma illatával, shea vajjal, papír díszdobozban, gyönyörű mintával, rubin-fehér színben. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a fürdőzést. Ezen termékek illata ellenállhatatlan! Nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is.

 

A szett tartalma:

  • Tusfürdő gránátalma és shea vaj illattal Romantic Vintage (Shower Gel) 150 ml
  • Testápoló gránátalma és shea vaj illattal Romantic Vintage (Body Lotion) 150 ml

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc