Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Kozmetikai testápoló szett tea rózsa és velvet illattal Posy of Flowers

Márka: Accentra
Posy of Flowers fürdőszett szatén masnival ellátott papír díszdobozba van csomagolva, gyönyörű ajándék minden nőnek, lánynak és fiatal hölgynek. A készlet kinyitása után elvarázsolja Önt a tea rózsa… Leírás és paraméterek

Leírás

Posy of Flowers fürdőszett szatén masnival ellátott papír díszdobozba van csomagolva, gyönyörű ajándék minden nőnek, lánynak és fiatal hölgynek. A készlet kinyitása után elvarázsolja Önt a tea rózsa és a lonc illata. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a fürdőzést. Ezen termékek illata ellenállhatatlan! Nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is. 

 

A szett tartalma:

  • Tusfürdő tea rózsa és velvet illattal Posy of Flowers 140 ml
  • Testápoló krém tea rózsa és velvet illattal Posy of Flowers 90 ml
  • Fürdősó tea rózsa és velvet illattal Posy of Flowers 70 ml
  • Mosószivacs

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc